Hoe verwijder ik een open pay run?

• Gewijzigd op: Di, 29 Aug, 2017 at 9:15 PM

Alleen the gebruiker die de open run heeft gegenereerd, heeft de optie om deze pay run te verwijderen.

Het verwijderen van de open run doe je door te klikken op Verwerken, daarna hou je je muis boven de regel met informatie over de open pay run en klik je op de rode 'Verwijderen' button rechts aan het einde van de regel. Dat is namelijk de verwijder button (zie print screen hieronder).