Over wijzigen naar een ander boekjaar

• Gewijzigd op: Vr, 4 Dec, 2020 om 1:33 PM
Let op: het achteraf wijzigen van verwerkte salaris in een ander jaar kan verschillen veroorzaken door updates van Celery. (ook bij andere medewerkers)
  • Het snelle antwoord: verander het jaar in het tab van de werkgever.
  • Het huidige boekjaar kan in het verleden zijn, of in de toekomst wanneer dit al is geopend.
  • U kunt niet naar een ander boekjaar wisselen zolang er nog een verwerking openstaat.
  • Om terug te gaan naar het laatste boekjaar: volg de link bovenin uw scherm.

Zo gaat u stap voor stap te werk

• In het tabblad van de werkgever vind u het huidige boekjaar
  • Klik op Wijzigen
  • Wijzig het jaar naar het gewenste boekjaar
  • Druk op Wisselen

• Voer uw wachtwoord in, en druk op enter.

• Het huidige boekjaar is nu gewisseld.

Om terug te gaan naar het boekjaar waar u vandaan kwam: volg de link bovenin uw scherm