Kan ik eenmalige mutaties zoals gewerkte uren en overuren importeren in Celery?

• Gewijzigd op: Ma, 27 Aug, 2018 at 3:18 PM

Ja, het is mogelijk de periodieke mutaties tijdens het verwerken te importeren.

Mutaties kunnen via 2 verschillende formaten geïmporteerd worden:

• Excel
  • Comma Delimited (CSV)

U stelt deze import optie in in Celery per werkgever in Werkgever/Koppelingen. In deze optie biedt Celery twee mogelijkheden:

1) Genereer en gebruik een standaard Celery import sjabloon of

2) Maak zelf een sjabloon aan van uw eigen (bestaande) import bestand.

In optie 1 zal Celery een Excel file genereren met de namen en werknemernummers van uw werknemers. Daarnaast zijn in deze file de standaard Celery looncodes opgenomen.

In optie 2 selecteert u uw bestaande mutatiesheet en koppelt u de verschillende kolommen aan bestaande looncodes door de benamingen van de kolommen links in uw scherm, te schuiven naar rechts en daar een bestaande looncode te koppelen.

Het daadwerkelijk importeren van de mutaties gebeurt tijdens het Verwerken. In het scherm waar u normaal gesproken de mutaties handmatig invoert, zit nu een optie in het dropdownvenster in de Bijwerken button om het importbestand te selecteren en zodoende de mutaties te importeren.

Celery zal u informeren over eventuele onjuistheden in het bestand zoals missende werknemers of werknemernummers.

Indien uw importbestand een totaaltelling heeft, kunt u tijdens het verwerken in het Controlescherm onder de Goedkeuren-button een 'Mutatielijst downloaden'. Onderaan in dit rapport kunt u snel controleren of de totalen van de verwerkte mutaties overeenstemmen met de totalen in uw importbestand.