Kan ik digitale betaalbestanden aanmaken voor de nettolonen en andere inhoudingen waarvan een bankrekeningnummer bekend is?

• Gewijzigd op: Do, 21 Sep, 2017 at 7:15 PM

Ja, in Celery kan er voor de RBC, MCB, CMB, WIB, Arubabank, Banco di Caribe en GiroBank digitale betaalbestanden aangemaakt worden. Deze optie vind u bij 'Rapporten/Periodieke rapporten/#3 - Bank overboekingen' onder de knop 'Exporteren'.

Voor de RBC dient u eerst de bank te vragen om 'File transfer' in RBC online banking te activeren. Voor de MCB, CMB of WIB heeft MCB/CMB/WIB Corporate online banking nodig en dient u eerst uw Originator-ID codes bij de bank op te vragen omdat deze code eenmalig ingevoerd dient te worden bij het aanmaken van de digitale betaalfile.